Header Ads

Nodai Dan Seterusnya Rakam Serta Muatnaik Video Memalukan Gadis Instafamous, 3 Sekawan Sejati Akhirnya Kantoi...Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tiada gunanya. Peribahasa ini memberi maksud penyesalan yang berlaku setelah keterlanjuran perbuatan tidak ada lagi gunanya kerana kerosakan telah pun berlaku.

Kerana terlalu mengikutkan naf su serak ah, 3 sekawan didakwa di Mahkamah Taiping atas dakwaan mero gol seorang gadis bawah umur bulan lalu.Tak mengaku bersalahTertuduh, Muhammad Saifuan Abdul Aziz, Mohamad Shah Izzwan Azizuddin dan Muhammad Azrul Ahmad Tarmizi mengaku tidak bersalah atas tuduhan berkenaan dan meminta untuk dibicarakan.

Mengikut pertuduhan, ketiga-tiga tertuduh didakwa merog ol secara berkumpulan ke atas mangsa yang berusia 15 tahun di bilik No 3, Motel Wonderful, Taiping, antara 5.25 pagi dan 11 pagi pada 17 Ogos lalu.

Rakam video rog ol mangsaMohamad Shah Izzwan, Muhammad Saifuan dan Muhammad Azrul didakwa mengikut Seksyen 375B Kanun Keseksaan kerana mero gol secara berkumpulan yang membawa hukuman penjara maksimum 30 tahun dan boleh dikenakan sebatan, jika sabit kesalahan.

Hakim Che Noralashiken Abd Razak membenarkan jaminan RM8,000 setiap seorang bersama seorang penjamin dan menetapkan 23 Oktober ini bagi kes pengurusan.

Tertuduh juga turut merakam perbuatan terkutuk itu dan video mereka turut tersebar di laman sosial. Mangsa dirakam tidak sedarkan diri dipercayai khayal dir ogol oleh beberapa orang lelaki yang tidak ditonjokan wajah mereka.

Mangsa juga merupakan seorang ‘instafamous’ dengan puluhan ribu pengikut di Instagram.

Sumber: Harian Metro

Sumber artikel : Ohbulan


No comments:

Powered by Blogger.