Header Ads

(6 Gambar) 5 Pesona Ayu Nazirah, Anak Tunggal Nurul Dan Ajai Yang Jarang Nampak Oleh Umum...Siapa yang masih ingat dengan Nurul Wahab? Namanya mungkin masih terdengar asing bagi setengah orang, khususnya di kalangan anak muda ketika ini.

Nurul pernah mendirikan rumahtangga bersama komposer terkenal yang juga bekas pemain keyboard kumpulan Exists, Ajai atau nama sebenarnya Mohd Faizal Maas dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Ayu Nazirah yang lahir pada 1998.

Walau bagaimanapun jodoh mereka tidak panjang dan akhirnya bercerai pada hujung tahun 2006 selepas 10 tahun bersama.

Namun selepas itu, Nurul mendirikan rumahtangga kali kedua pada tahun 2012 bersama lelaki dari Perancis bernama Eric Daniel Depp. Mereka telah dikurniakan dua cahayamata lelaki bernama Zachar berusia 5 tahun dan Raphael,3 tahun.

Satu-satunya anak tunggal Nurul bersama Ajai, Ayu kini kini semakin dewasa, mewarisi kecantikan ibunya dan tampil begitu mempsona.

Nah! Hangat.com rangkumkan dari Instagram peribadinya Ayu Nazirah yang jarang didedahkan oleh media.

1. Anak Gadis Kesayangan Nurul dan Ajai ini Kini Berusia 20 Tahun2. Parasnya begitu cantik dan memiliki warna kulit mirip seperti ibunya3. Dilihat dari akaun Instagramnya, kini Farah sedang melanjutkan pelajaran di UNIMAS ( Universiti Malaysia Sarawak)
4. Ayu memperoleh 9A dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM). Bijak kan?5. Ayu merupakan produk sekolah berasrama penuh berwibawa iaitu Sekolah Tun Fatimah

Nourul Wahab sedia ‘bersama’ Ajai

Nourul terbuka sekiranya diberi peluang untuk kembali berduet atau mengadakan persembahan dengan Ajai.

PETALING JAYA: Penyanyi Nourul Wahab bersikap terbuka untuk kembali berkongsi pentas dengan bekas suaminya, Ajai sekiranya ada peluang untuk berbuat demikian.Nourul atau Noorul Huda Abdul Wahab, 40, memberitahu dia tidak mempunyai masalah kembali ‘bersatu’ dengan Ajai atas nama profesional selain menyifatkan gandingan mereka sebelum ini adalah salah satu bab dalam kehidupan mereka.Malah kata Nourul, suaminya, Eric Daniel Depp turut memberi keizinan sekiranya dia ingin kembali berduet atau mengadakan persembahan dengan bekas suaminya itu.

“Kepada semua peminat, saya langsung tiada masalah mengadakan persembahan dengan satu-satunya insan seperti Mr. Ajai.

“Malah suami saya sendiri memberikan kebenaran lama dulu berdasarkan profesionalism dan duet di antara kami adalah salah satu bab dalam kehidupan kami.

“Saya okay untuk menyanyi atau membuat persembahan istimewa dengan Mr. Ajai andai semuanya baik-baik belaka. Yang baik itu semuanya daripada Allah. Mudah-mudahan ada rezeki kalian untuk melihat semula kami menyanyi duet. Amin,” katanya.

Nourul berkata demikian sebagai respons mesej peminat yang merindui gandingan mereka berdua selepas menonton Ajai membuat persembahan bersama Dia Fadilla di pentas akhir Gegar Vaganza musim kelima pada Ahad lalu.

Nourul pernah berkahwin dengan komposer dan penyanyi itu pada 25 Disember 1996 namun berpisah pada 28 Februari 2007.

Menerusi perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang anak perempuan, Ayu Nazirah yang kini berusia 20 tahun.

Gandingan di antara Nourul dan Ajai sebagai pasangan duo diterima baik peminat malah mereka popular menerusi lagu seperti Aku Cinta, Aku Rindu, Keliru dan Maafkanku.

Nourul kini bahagia di samping Eric yang dikahwininya pada 6 Jun 2012 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Zachary Depp dan Raphael Depp.

Penyanyi itu kini sedang hamil anak keempat.


Sumber : Hangat.com

No comments:

Powered by Blogger.