Header Ads

“JIka Ikutkan Hajat Dihati Yang Membuak-Buak, Rasa Macam Nak Meminang Tun Mahathir” - DSVSiapa yang tak kenal dengan Datuk Seri Vida, usahawan selebriti berjaya di Malaysia. Pasti ramai yang tahu bahawa Vida mengambil masa yang lama untuk berjaya dan untuk berada di tahap sekarang. Banyak dugaan dan cabaran yang dilaluinya sepanjang 18 tahun berkecimpung dalam dunia perniagaan.

Menerusi temu bual ekslusif bersama Intrend baru-baru ini, Vida meluahkan hasratnya untuk bertemu dengan Perdana Menteri ke-7, Tun Dr. Mahathir dan Tun Siti Hasmah. Ujar Vida lagi, jika diberikan peluang beliau mahu bertemu dengan Tun M untuk berkongsi cerita mengenai perniagaan dan masa depan negara.“Rasa sebak apabila mereka berdua kembali dalam kerajaan baharu Malaysia. Hasrat hati ingin sangat bertemu pasangan kesayangan kita semua ini. Ada rezeki, saya mahu bertemu, berbual-bual dengan Tun Dr. Mahathir dan Tun Siti Hasmah.

“Tapi bukan setakat jumpa Tun Mahathir tau. Bukan setakat nak bercerita fasal bisnes, fasal harapan, fasal masa depan negara. Ikutkan hajat hati, rasa macam nak meminang Tun Mahathir, kekeke! Jangan marah ya Tun Siti Hasmah,” seloroh Vida.

Nampaknya hasrat Vida untuk bertemu pemimpin negara itu akhirnya tercapai dimana beberapa hari lalu Vida ada berkongsikan gambarnya bersama Tun M di akaun Instagram miliknya.

Dalam pada itu, dalam temu bual tersebut Vida turut memberitahu jika ditemukan jodoh suatu hari nanti, beliau berharap pasangannya itu adalah seorang yang jujur dan boleh menerima dirinya seadanya.

Artikel menarik lain

“Jangan Suka Hati Fitnah, Hutang Kami Bila Nak Bayar?”Dalam kesibukan Aliff Syukri meluahkan perasaan tentang layanan yang diterima ketika berlangsungnya pentas akhir Gegar Vaganza 5 malam tadi, rakan beliau turut tampil memberikan pandangan tersendiri dalam isu ini.

Dalam video terbaru menerusi Instagram, Dato’ Seri Vida turut meluahkan rasa tidak puas hati dengan keadaan yang berlaku selain memberi bayangan yang beliau turut menerima layanan yang sama ketika menjadi penaja.

“Saya datang untuk menyokong penaja namun di mana kedudukan penaja? Di tapak kaki je …,” ujar DSV dalam video tersebut.


 
Pengacara bersama Gegar Vaganza 5, Nabil Ahmad turut meninggalkan komen di video tersebut mengatakan mereka difitnah dalam isu ini dan turut menuntut hutang bayaran yang khabarnya sudah dua tahun tertunggak.

Pelbagai komen dilontarkan buat DSV, Aliff Syukri dan pihak Astro sendiri yang mana masing masing mempunyai pandangan tersendiri tentang isu ini. Nampaknya ada kemungkinan pihak pihak ini tidak akan bekerjasama dalam masa terdekat, kan? (rtky/m)

Sumber : RotiKaya

No comments:

Powered by Blogger.