Header Ads

Pelakon Cantik, Izreen Azminda Berkongsi Tips Supaya Suami Tidak Dirampas Orang Lain Lagi. Lain macam tips dia bagi niApa sahaja yang saya nak post di Instagram saya adalah kehidupan dan peribadi saya. Kalau ada yang tak suka dengan perkongsian saya boleh unfollow atau block supaya posting saya tak keluar di timeline mereka.

“Saya sayang suami saya dan saya tak nak orang mengata tentang suami saya. Kalau nak mengata saya tak apa sebab saya dah lama juga dalam industri dan dah biasa terima semua ini tapi suami saya tak biasa.

“Saya tak nak orang kecam suami saya,” kata pelakon Izreen Azminda yang memberitahu hati beliau kini agak tenang kerana tidak lagi menerima komen-komen negatif daripada netizen.

Walaupun sering memuatnaik ‘posting’ sedang bahagia bersama suami tercinta, Ude Wahid, Izreen masih lagi menutup ruangan komen di akaun Instagramnya.

Bukan itu sahaja, alasan beliau menutup ruangan komen, antara sebab lain ialah Izreen tidak mahu melihat suaminya sedih dan terguris hati apabila orang ramai terus ‘menghentam’ pemuzik bebas itu mengenai kisah silamnya.

Ini yang dinamakan cinta sejati agaknya, risau emosi suami akan terganggu. Bagus Izreen kerana sebolehnya ingin menjaga suami dengan baik daripada setiap sudut.

Selepas Setahun Berkahwin, Izreen Azminda Dan Suami Adakan Majlis Persandingan

Selepas setahun mendirikan rumah tangga, tiba-tiba sahaja hari ini pelakon Izreen Azminda dan suaminya, Ude Wahid mengadakan majlis persandingan di sebuah villa mewah.

Menerusi kad undangan yang dimuat naik, majlis itu akan diadakan pada jam 8 malam ini. Walaubagaimanapun, Izreen sudah memuat naik beberapa foto romantis beliau dan suami.

Netizen Tak Puas Hati Izreen Azminda Dan Uda Tercalon Anugerah Couple MeleTOP, Anggap Tak Hormat Isteri PertamaRancangan MeleTop merupakan antara program hiburan paling popular di Malaysia lebih-lebih lagi gelagat pengacara mereka Nabil Ahmad dan Neelofa. Baru-baru ini, MeleTOP telah mengumumkan nama-nama artis yang tercalon bagi semua kategori yang dipertandingkan dia Anugerah MeleTOP Era 2018.

Paling mencuri tumpuan adalah pasangan kontroversi, Izreen Azminda dan Uda apabila mereka telah dicalonkan untuk anugerah Couple MeleTOP. Namun, pencalonan tersebut mendapat tentangan netizen kerana menganggap pihak MeleTOP tidak menghormati perasaan isteri pertama Uda.

Couple MeleTOP 2018Gambar tersebut menunjukkan 20 pasangan selebriti yang tercalon bagi Anugerah Couple Meletop untuk tahun 2018.  Netizen menganggap tindakan pihak MeleTOP ini seolah-olah tidak menghormati hati dan perasaan isteri pertama Uda. Selain itu, netizen juga turut mempersoal mengapa MeleTOP tidak mencalonkan pasangan popular Fattah Amin dan Fazura bagi kategori tersebut.

Tolong keluarkan IzreenHave some respect to the first wife
Tak patut tercalonSumber: MeleTOP

No comments:

Powered by Blogger.